cautare rapida
selecteaza tot inchide
deciziile bune le luam impreuna
Suntem La Tine Acasa de 10 ani si in acest timp ne-am specializat pe piata imobiliara a sectorului 3. Orientarea preponderenta pe piata imobiliara a sectorului 3, unde avem ca obiectiv pozitia de lid... (citeste mai mult)
Din totalul de apartamente de vanzare in Bucuresti 40% dintre ele sunt in apartamente in Titan

Un studiu de piata al portalului imobiliare.ro arata ca oferta de apartamente scoase la vanzare in Bucuresti a crescut in perioada 1septembrie- 31 octombrie la 6.745 de locuinte, majoritatea anunturilor fiind pentru apartamentele cu 2 si 3 camere amplasate in cartierul Titan si Militari.Din totalul de anunturi publicate in ultimele doua luni 37% dintre ele au fost  apartamente in Titan. In perioada septembrie-octombrie au aparut 353 de oferte imobiliare noi, crescand astfel numarul de oferte in zona la 2506,ceea ce face din cartierul Titan una dintre cele mai dinamice zone din Bucuresti.

In cartierul Militari au aparut 506 oferte noi,cumuland un total de 1611 oferte plasandu-l astfel pe locul doi.

Am ajuns sa vorbim si de apartamente Dristor, cartierul in care Agentia Imobiliara La Tine Acasa are cele mai multe oferte. Pentru ca ne concentram activitatea in mod special pe apartamente Dristor, preturile negociate de noi  sunt sub oferta altor agentii.Pe site-ul nostru gasiti cele mai bune oferte de apartamente in Dristor.

Potrivit aceluiasi comunicat imobiliare.ro, in ultimele doua luni au fost introduse 361 de apartamente Dristor, cumulandu-se astfel un total de 1452 oferte,plasand acest cartier pe locul trei.Urmatoarele pe lista in clasament sunt cartierele  Crangasi,Tineretului, Iancului,Unirii si Colentina.

Apartamentele cu doua camere sunt cap de lista

In lunile septembrie-octombrie din totalul de apartamente scoase la vanzare cele cu doua camere sunt predominante.Au fost publicate 2041 oferte cu 2 camere si 1684 oferte cu 3 camere cumuland astfel un total de 6745 de apartamente scoase la vanzare in capitala, in blocuri vechi.

Potrivit imobiliare.ro ,au fost scoase la vanzare in acelasi segment de piata 762 de garsoniere si 532 apartamente cu 4 camere.

Categoric oferta pe piata apartamentelor noi este mult mai mica. Au fost scoase la vanzare 762 de garsoniere si 532 apartamente cu 4 camere.

Web design Bucuresti by E-rom Media