cautare rapida
selecteaza tot inchide
deciziile bune le luam impreuna
Suntem La Tine Acasa de 10 ani si in acest timp ne-am specializat pe piata imobiliara a sectorului 3. Orientarea preponderenta pe piata imobiliara a sectorului 3, unde avem ca obiectiv pozitia de lid... (citeste mai mult)
Despre noi

Suntem La Tine Acasa de 10 ani si in acest timp ne-am specializat pe piata imobiliara a sectorului 3. Orientarea preponderenta pe piata imobiliara a sectorului 3, unde avem ca obiectiv pozitia de lideri de piata ca numar de tranzactii efectuate, se explica prin dorinta de a impune un nou standard de eficienta in relatia cu dumneavoastra.

Practic, de aici incepe misiunea noastra  iar La Tine Acasa

Isi propune sa ofere servicii de calitate, sustinute cu promptitudine si seriozitate.
Cu un personal tanar si permanent motivat, care a beneficiat de o pregatire intensiva in ceea ce priveste negocierea si evaluarea imobiliara, si cu supervizare juridica, a elaborat un sistem eficient de lucru, care sa va ajute sa intelegeti foarte bine si sa parcurgeti in cel mai scurt timp toate etapele necesare incheierii unei tranzactii imobiliare.
Astfel, agentii nostrii va ofera consultanta imobiliara si juridica de specialitate, iar la nevoie, solutii si alternative la cererile dumneavoastra, fie ca se refera la vanzarea, cumpararea sau inchirierea unei oferte.
Inca de la infiintare La Tine Acasa este intr-o permanenta lupta pentru perfectionare si dezvoltare ,colaborand cu success atat cu partenerii din tara cat si cu cei si din strainatate.
La Tine Acasa beneficiaza de un soft performant care permite accesul clientilor la ofertele actualizate zilnic, cu o interfata realizata cat mai simplu, pentru a fi usor de de folosit, insa care va ofera informatii cat mai complete asupra ofertelor noastre

La Tine Acasa SRL

Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/7679/2003
Cod unic de identificare 15494930

Web design Bucuresti by E-rom Media